Home - KINDERKRUIKEN
AANBIEDINGEN

Kinderkruiken & Warmwaterkruiken - Online een kinderkruik bestellen

Bestel hier gemakkelijk, snel en voordelig online kinderkruiken/warmwaterkruiken, een uitgebreid assortiment direct uit voorraad leverbaar!

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 18 (van 33 artikel) Pagina(s) gevonden: 12
Artikel 1 tot en met 18 (van 33 artikel) Pagina(s) gevonden: 12

Over Kinderkruiken

Zijn het geen schatjes deze kinderkruiken? Wat is er fijner voor een kind om naar bed te gaan met een Kruik en Knuffel in één! Het bed kan voorverwarmd worden, maar uw kind kan zich ook heerlijk aan de kruik verwarmen. En daar hoeft het echt geen winter voor te zijn. Kinderen kunnen door de warmte die de knuffel uitstraalt zich ook veiliger voelen, of zich eraan troosten.

Toen mijn oudste zoon net vier jaar oud was, durfde hij op een zeker moment niet meer naar bed. Elke avond verscheen er volgens hem een eng dier vanachter zijn gordijnen. Heel toevallig liep ik in deze periode tegen een kruik aan in de vorm van een Olifant. Vanaf het moment dat hij met deze kruik naar bed ging, was de angst verdwenen. Voor mijn jongste zoon heb ik er toen ook een gekocht. De kruik,  zonder de knuffel uiteraard, wordt nog steeds door mijn beide zonen gebruikt. De kwaliteit na ruim twintig jaar, spreekt voor zich. Enkele jaren gelden werd ik door de fabrikant van Fashy benaderd om hun kruiken in het assortiment op te nemen. Ik ben meteen gaan checken van welk merk de kruiken van mijn zonen zijn en toen ik het merk Fashy er in zag staan, was ik meteen overtuigd van het goede merk.

Deze heerlijke zachte warmwaterkruiken in de vorm van lieve knuffels voldoen aan alle veiligheidseisen:

  • TÜV getest volgens de Britse Standaard Norm B.S. 1970:2012
  • CE-Award als medisch hulpmiddel volgend de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (93/42 EEG)

De hoes om de kinderkruiken kunnen gewassen worden.

© 2013 kruiken.com - My Webshop
Algemene Voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Sitemap