Home - Disclaimer
AANBIEDINGEN

Disclaimer

 

DISCLAIMER

Informatie over de inhoud van deze website: Voor alle duidelijkheid wijst Kruiken.com, ten aanzien van de website www.kruiken.com, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Kruiken.com. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Kruiken.com. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet- commercieel gebruik. 

De op deze website getoonde informatie wordt door Kruiken.com met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Kruiken.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Kruiken.com, welke geen eigendom zijn van Kruiken.com, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Kruiken.com.

 

Terug
© 2013 kruiken.com - My Webshop
Algemene Voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Sitemap